Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Γεώργιος Γκουτζιούπας

Ο κ. Γκουτζιούπας Γεώργιος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στην Οργάνωση & Διοίκηση.
Στην επαγγελματική του πορεία έχει ειδικευτεί στην προώθηση πωλήσεων αθλητικών προϊόντων, στην συμβουλευτική ανάπτυξης πωλήσεων τουριστικών επιχειρήσεων, στην οργάνωση εκδηλώσεων.
Από το 2004 κάνει έρευνες και μελέτες με αντικείμενο τον Αθλητικό Τουρισμό, μεταξύ αυτών: για την Ερευνητική Μονάδα Αθλητικού Τουρισμού (Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Allways Tourism, ΤΕΙ Κρήτης, 2007), για τον ΣΕΓΑΣ (2007/8/9), για το Υπουργείο Τουρισμού (ALCO, 2008), για το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (2012).
Έχει εργαστεί σε κορυφαίες διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας (2003-2004), οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics (2011), τον Μαραθώνιο / ΣΕΓΑΣ (2007 – 2011).
Από το 2010 συνεργάζεται με τουριστικά γραφεία & ξενοδοχεία με αντικείμενο την ανάπτυξη πωλήσεων σε θεματικά κοινά, όπως της Ποδηλασίας και της Γιόγκα.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ. 6988568571
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.linkedin.com/in/Goutzioupas
 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.