Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Κτήμα Semeli, ένα οινοποιείο που εντυπωσιάζει

Νέα

Το κτήμα Semeli επενδύει στον οινοτουρισμό και δίνει χαρά στους φίλους του κρασιού!

«Το όραμα της Semeli είναι να δημιουργήσει έναν ισχυρό οινικό προορισμό στη Νεμέα, για Έλληνες και ξένους και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του κτήματος και των ετικετών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελώντας ορόσημο στο χώρο του κρασιού», ανέφερε η Μυρτώ Γιαννακοπούλου Σάλλα, μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Semeli, της ιδιοκτήτριας του οινοποιείου στο Κούτσι της Νεμέας του νομού Κορινθίας, το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017, σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα το κτήμα Semeli αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες οινοποιητικές μονάδες της χώρας. Φέτος στο οινοποιείο πραγματοποιείται μία νέα επένδυση που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με στόχο την αναβάθμιση της διαδικασίας παραγωγής και των χώρων υποδοχής και φιλοξενίας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδυτικές κινήσεις στο χώρο της ελληνικής οινοποιίας, αφού συνολικά η εταιρία έχει υλοποιήσει επενδύσεις, που ξεπερνούν τα 12 εκατ. ευρώ. Οι αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, θα γίνουν με σκοπό να δημιουργηθεί στο οινοποιείο ένα σύγχρονο εκθετήριο και πωλητήριο κρασιών, καθώς και ξεχωριστοί χώροι γευσιγνωσίας, εκπαίδευσης και παρουσίασης των προϊόντων.

Συγχρόνως, η μεγάλη αίθουσα θα διατίθεται και για ιδιωτικές εκδηλώσεις, ενώ αναδιαμορφώνεται το κελάρι, όπου επεκτείνονται και εξελίσσονται οι σύγχρονες και ποιοτικές μέθοδοι παλαίωσης και δημιουργούνται οι υποδομές που θα φιλοξενήσουν μοναδικές οινικές εμπειρίες των φίλων του κρασιού. Επιπλέον, στις πτέρυγες δεξιά και αριστερά του οινοποιείου, θα διαμορφωθούν χώροι φιλοξενίας επισκεπτών.

Πηγή:www.etravelnews.gr

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.