Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Εργασίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και παλαιά ΕΟ Θεσσαλονίκης-Κατερίνης

Νέα

Για όσους θα ταξιδέψουν από 8 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

α. Εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 «Θεσσαλονίκης- Έδεσσας», στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ της αερογέφυρας στην οδό Μοναστηρίου (περιοχή «Μυτιληνάκια») έως τα όρια του Ν. Πέλλης και στις δύο κατευθύνσεις, στη νησίδα και τις οριογραμμές της οδού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.
β. Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 1 «Θεσσαλονίκης –Κατερίνης», στο τμήμα από Χαλκηδόνα έως οικισμό Λουδία, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.