Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Ο πρώτος Hikers Friendly Ambassador στη Χίο

Νέα

Το πρότυπο πιστοποίησης “Hikers’ Friendly” καλωσορίζει το RealChios.gr στην ομάδα των “Hikers’ Friendly Ambassadors”.

Πρόκειται για μια συνεργασία αμοιβαίας υποστήριξης, προβολής και προώθησης με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της αειφορίας του τουρισμού στο νησί της Χίου μέσω της ανάδειξης, στήριξης και προβολής των καταλυμάτων παροχής φιλοξενίας που προσφέρουν υπηρεσίες φιλικές στον πεζοπόρο-ταξιδευτή.
Τα καταλύματα που πιστοποιούνται με το πρότυπο “Hikers’ Friendly” τόσο στη Χίο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται στην προσπάθεια στήριξης της αειφορίας στον Τουρισμό προσφέροντας μέσω τις εναλλακτικής δραστηριότητας της πεζοπορίας, υπηρεσίες και προϊόντα που αναζητά και επιθυμεί να βρει στον προορισμό ο πεζοπόρος επισκέπτης.
Το RealChios.gr, μια πρωτοπόρος προσπάθεια αφιερωμένη στην προβολή της Χίου και του Αειφόρου – Εναλλακτικού Τουρισμού, «πρεσβεύει» στη Χίο τις αρχές και την φιλοσοφία του πρότυπου πιστοποίησης μέσω του προγράμματος “Hikers’ Friendly Ambassadors”.
Στο άμεσο μέλλον η συνεργασία αυτή θα παρουσιαστεί στο κοινό της Χίου και στους ενδιαφερόμενους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας του νησιού σε μια εκδήλωση – ημερίδα για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρότυπο πιστοποίησης και για την διαδικασία πιστοποίησης και προβολής. Λεπτομέρειες για την υποβολή αίτησης για ένταξη στα «Hikers’ Friendly Hotels» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Hikers’ Friendly».

www.hikersfriendly.com 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.