Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Hydra's Trail Event-ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Νέα

Η προετοιμασία για το 5ο και επετειακό “Hydra’s Trail Event” έχει ήδη μπει σε εντατικούς ρυθμούς.

Οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα ζήσουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις και θα απολαύσουν τις πιο ολοκληρωμένες παροχές που μπορεί να προσφέρει το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.
Η έναρξη των εγγραφών ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και η ημερομηνία λήξης εγγραφών, όπως κάθε χρόνο λογικά έτσι και φέτος δεν θα ανακοινωθεί, αφού το Hydra’s Trail Event κάθε φορά είναι πλήρες από πολύ νωρίς! Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.hydrastrail.gr και ο μέγιστος αριθμός αθλητών που θα γίνει δεκτός θα είναι και πάλι 1.000. Με αυτόν το τον τρόπο θα διασφαλιστούν, για ακόμη μια χρονιά, οι υψηλής ποιότητας παροχές μας προς τους αγωνιζόμενους.
Οι 200 πρώτοι αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα επικυρώσουν την εγγραφή τους πληρώνοντας το χρηματικό ποσό των 20,00€, θα μεταφερθούν δωρεάν από την Αθήνα προς την Ύδρα και αντίστροφα, με μέσα της διοργάνωσης. Για τον σκοπό αυτό, δρομολόγια λεωφορείων έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν την Παρασκευή 30 Μαρτίου το απόγευμα και το Σάββατο 31 Μαρτίου το πρωί, από το κέντρο της Αθήνας και την Κυριακή 1η Απριλίου το απόγευμα για την επιστροφή στην Αθήνα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε νέο δελτίο τύπου.
Υπενθύμιση: Όλοι οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος μέχρι και σε τρεις αγώνες συνολικά έχοντας όμως πληρώσει μόνο μια συμμετοχή. Στόχος μας είναι με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού. Ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό της Ύδρας. Είναι το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχουν τροχοφόρα και τα μονοπάτια «έχουν τον πρώτο λόγο»!

Δηλώστε συμμετοχή για να περάσετε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.