Σπυρίδων Χαλάστρας

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1952, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Εργάστηκε στην Εθνική τράπεζα μέχρι το 2004 μέχχρι να συνταξιοδοτηθεί. Συμμετείχε ως αρθρογράφος του λογοτεχνικού περιοδικού της τράπεζας, συγγράφοντας διάφορα λογοτεχνικά κείμενα, καθώς και στον τόμο που εκδόθηκε με έργα-κυρίως διηγήματα- του προσωπικού της Εθνικής τραπέζης.
Επίσης, συνεργάστηκε με δύο περιοδικά πανελλήνιας κυκλοφορίας το “THALASSA” και το “Εναλλακτικός Τουρισμός”, κυρίως στον τομέα του ταξιδιωτικού οδοιπορικού. Σήμερα συνεργάζεται σαν εξωτερικός συνεργάτης σε περιοδικό θαλασσινού περιεχομένου. Το υλικό για τα σχετικά οδοιπορικά, προέρχεται κυρίως από τα ταξίδια του με φουσκωτό σκάφος στο Αιγαίο.
Ακόμη, ήταν μέλος για πολλά χρόνια σε ορειβατική ομάδα και παίρνει μέρος κάθε χρόνο στους ετήσιους βαλκανικούς αγώνες στίβου βετεράνων.
Ασχολείται με την φωτογραφία και διοργανώνει μια μικρή έκθεση φωτογραφίας κάθε χρόνο σε χώρο της πόλης του, συμμετέχει σε διαγωνισμούς από τους οποίους έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και έχει διοργανώσει μία ατομική έκθεση με τις προσωπικές του δημιουργίες.

Επικοινωνία: 
Τηλέφωνο: 6945993488
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.