Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Nissan NAVARA- Συνδυάζει την υψηλή οδηγική απόλαυση με την off-road ικανότητα

4x4 ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Διαμορφωση
  • -2 -1 Μεσαιο +1 +2
  • Αρχικη Helvetica Segoe Georgia Times

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το NAVARA με εντυπωσιακή off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πρακτικά δεν έχει αντίπαλο!

Η Nissan στην Ελλάδα

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρίες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ιαπωνικής Nissan Motor Co. από το 1961.Η αντιπροσωπεία αυτή ήταν και η πρώτη αντιπροσωπεία της Ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμβάλλοντας στην διάδοση των Ιαπωνικών αυτοκινήτων και την υπεροχή της Nissan μεταξύ των ιαπωνικών εταιριών. Ειδικά στην Ελλάδα, το όνομα της μάρκας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής υπεροχής. Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, έχοντας καταγράψει πάνω από 600.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο ενεργητικό της, έχει επιτύχει μια εξαιρετικά μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αποτέλεσμα τόσο των χρόνων επίσημης αντιπροσώπευσης της Nissan, όσο και των μοντέλων αυτών καθαυτών. Το δίκτυο των επίσημων εμπόρων της εταιρίας είναι σύγχρονο και πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., με γνώμονα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nissan συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αυτοκινητικών εταιριών, όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών πριν και μετά την πώληση.

Nissan και περιβάλλον

Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, η Nissan στοχεύει στη μείωση των εκπομπών CO2 από τα νέα οχήματα, ένα μέτρο που λαμβάνει υπόψη την παραγωγή των καυσίμων ή της ηλεκτρικής ενέργειας για την τροφοδοσία των οχημάτων της, κατά 90% έως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2000. Η Nissan κατασκευάζει το LEAF, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και συνεργάζεται με τοπικές κυβερνήσεις και άλλες εταιρείες για την επέκταση της υποδομής φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.
Η Nissan θα συνεχίσει να εργάζεται για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων και για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε όλη την παραγωγική της αλυσίδα, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης Nissan Green. Άλλωστε, η Nissan, για τέταρτο συνεχές έτος, κατέκτησε κορυφαία θέση στην Έκθεση για την Κλιματική Αλλαγή του CDP, ενώ κέρδισε και κορυφαία βαθμολογία στην Παγκόσμια Έκθεση για τους Υδάτινους Πόρους του 2017 από το CDP, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των παγκόσμιων επιχειρήσεων, που αναγνωρίζονται για τη διαχείριση του νερού.

Nissan NAVARA

Το Nissan NAVARA θέτει ένα σημείο αναφοράς στην κατηγορία των pick-up, συνδυάζοντας μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων από τα ηγετικά crossover της φίρμας με την εμπειρία των 80 και πλέον ετών, στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή, καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Nissan NAVARA, ξεκίνησε την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία, έχοντας στις “αποσκευές” του το πολυπόθητο Διεθνές Βραβείο του Pick-up για το 2016! Το μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο που, σε συνδυασμό με μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας. Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το NAVARA, διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Για τη Nissan, το βασικό στοιχείο για την κατασκευή του NAVARA ήταν να συνδυάσει την υψηλή οδηγική απόλαυση, όπως ακριβώς και στα crossover της φίρμας, χωρίς να θυσιαστεί η αποδεδειγμένη off-road ικανότητα του μοντέλου.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου, επιτέλεσε το σύστημα της πίσω ανάρτησης με πέντε συνδέσμους για την έκδοση Double Cab, παρέχοντας σημαντικά βελτιωμένη οδηγική άνεση αλλά και εξαιρετικό χειρισμό. Ένα ακόμα μεγάλο ατού του NAVARA είναι και η ευελιξία του. Χάρη στην αναθεωρημένης σχεδίασης πίσω ανάρτηση και τη μείωση του μεταξονίου κατά 50 mm, το μοντέλο έχει τώρα ένα κύκλο στροφής μόλις 12,4 μέτρα.

Σε απόλυτη αρμονία με το όραμα της Nissan για καινοτομία, το NAVARA εισάγει μια σειρά νέων τεχνολογιών στην κατηγορία των pick-up, θέτοντας ένα σημείο αναφοράς και σε αυτό τον τομέα. Εφοδιασμένο με τα συστήματα Περιμετρικής Θέασης (Around View Monitor) και Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Forward Emergency Barking), χαρακτηριστικά καινοτόμα συστήματα των crossover της Nissan, το NAVARA παρέχει στον οδηγό και τους επιβάτες του τα πιο προχωρημένα επίπεδα τεχνολογίας που έχουν δει ποτέ σε ένα pick-up.

Αποκτήστε τώρα το Nissan NAVARA με το πρόγραμμα SUPER Απόσυρση για το μεγαλύτερο όφελος απόσυρσης που δόθηκε ποτέ. Tρεις χιλιάδες ευρώ φθηνότερα και πέντε χρόνια εγγύηση!
Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων αυτοκινήτων και μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nissan.gr και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Nissan ανά την Ελλάδα.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.