Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Ελλάδα έχεις Ψυχή - Η Κατερίνα Σολδάτου μας ταξιδεύει στην Ελλάδα χορεύοντας

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Διαμορφωση
  • -2 -1 Μεσαιο +1 +2
  • Αρχικη Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ελλάδα έχει ψυχή γιατί οι άνθρωποι έχουν όρεξη, ικανότητες και το πάθος να δημιουργούν, να ονειρεύονται και να παρακινούν άλλους ώστε να μην εγκαταλείπουν!

Είμαι η Κατερίνα Σολδάτου, η δημιουργός της ιδέας "Ελλάδα έχεις Ψυχή" και ο χορός είναι το μεγάλο μου πάθος. Tαξιδεύουμε με την ομάδα μου σε διαφορετικά μέρη και προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς και μεγάλης ιστορικής σημασίας αποτυπώνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η ομορφιά της φύσης, των ιστορικών μνημείων και του πολιτισμού, η κληρονομιά γεωλογικών θαυμάτων και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας είναι η κινητήρια δύναμή μας. Προσπάθεια του εγχειρήματος είναι να υπενθυμίσει τη βαρύτητα και τη σπουδαιότητα της τέχνης, κάτι που έχει βαθιές ρίζες στην αρχαία Ελλάδα με έντονα τα σημάδια μάχης. Σημάδια μάχης γιατί η τέχνη διεγείρει το μυαλό και το συναίσθημα, διαμορφώνει συνειδήσεις και δημιουργεί ιδέες και όραμα.

Η δυνατή εικόνα που αποτυπώνεται στο παραγόμενο υλικό έχει ταυτόχρονα σαν στόχο την εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς προσεγγίζοντας με μοναδικό τρόπο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού.

Το ταξίδι μας έως τώρα μόνο εύκολο δεν ήταν και η ποικιλία των εμποδίων πλούσια σε κάθε προορισμό. Από τις γέφυρες του Ρίου-Αντρρίου, της Χαλκίδας, της Κορίνθου και της Τατάρνας των Αγράφων, στους βράχους και τις σπηλιές των Μετεώρων... Από το Αιγαίο έως το Ιόνιο... Από ποτάμια έως βάραθρα και φαράγγια, όπως αυτό του Βίκου...

Θέλουμε να πιστεύουμε σε μια πιο ουσιαστική βοήθεια από Δήμους, Νομούς και Περιφέρειες, ειδικά σε θέματα υποστήριξης του εγχειρήματος και αδειοδοτήσεων. Απευθυνόμαστε σε όσους θα ήθελαν να συνεισφέρουν στο έργο μας και ζητάμε την οικονομική υποστήριξη και αδειοδότηση από όποιον έχει τη δυνατότητα.

Περισσότερες Πληροφορίες:
Κατερίνα Σολδάτου
https://greece-has-soul.com 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.