Σύνδεση

Εγγραφή


Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ευρώπης είναι η νότια Πίνδος: Πύλη - Ελάτη - Περτούλι - Νεραϊδοχώρι! Μπορεί σ’ έναν τόπο να έχουμε ταξιδέψει μία ή και περισσότερες φορές, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τον έχουμε εξερευνήσει καλά! Πάμε...

Η εξόρμηση στη Δίρφυ προσφέρεται για όλες τις εποχές του χρόνου, το φθινόπωρο με τα μοναδικά της χρώματα, το χειμώνα όταν οι βουνοκορφές της είναι χιονισμένες, την άνοιξη με τη πλούσια βλάστησή της, αλλά και το καλοκαίρι με την δροσιά που προσφέρουν τα νερά της.

Τη «λιθόπολη» των Μετεώρων, στο βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλίας, οι περισσότεροι τη φέρνουν στον νου ως ένα μοναδικό μοναστικό τόπο με ξεχωριστή φυσιογνωμία λόγω των περίεργων γιγάντιων βράχων, σε ορισμένες κορυφές των οποίων φιλοξενούνται βυζαντινές μονές με μεγάλη ιστορία. Για τους ψαγμένους περιηγητές και τους λάτρεις της περιπέτειας οι πελώριοι βράχοι αποτελούν ένα από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία.

Η λίμνη Πλαστήρα αποτελεί μία από τις κορυφαίες τοποθεσίες στην Ελλάδα για εναλλακτικό τουρισμό, προσφέροντας στους ανήσυχους ταξιδιώτες απεριόριστες δραστηριότητες στη φύση. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να περάσουμε ένα φυσιολατρικό Σαββατοκύριακο πάνω στα ποδήλατα βουνού.

Περισσοτερα Αρθρα...

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.