Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Το σκι και το snowboard είναι δυο αγαπημένα και αρκετά διαδεδομένα χειμερινά αθλήματα για μικρούς και μεγάλους. Όπως όμως όλα τα αθλήματα έτσι και αυτά μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς. Από μώλωπες και εκδορές, μέχρι διαστρέμματα, εξαρθρώσεις, κατάγματα και συνδεσμικές ρήξεις.

Γνωρίστε το Ορειβατικό Σκι με το Λουκά Πρατίλα, διευθυντή της εταιρείας υπαίθριων δραστηριοτήτων Nature In Action και διπλωματούχο εκπαιδευτή ορειβασίας και αναρρίχησης, ο οποίος έχει κάνει την ψηλότερη ανάβαση ορειβατικού σκι που έχει επιτύχει Έλληνας σε βουνό του εξωτερικού.

Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο μοναδικός αγώνας που έχει το προνόμιο να διεξάγεται επί της αυθεντικής διαδρομής, από τον Μαραθώνα ως την Αθήνα και το Παναθηναϊκό Στάδιο, παραμένει ένας αγώνας εμβληματικός για κάθε λάτρη των μεγάλων αποστάσεων.

Η Ιωάννα Μωραΐτη, κάτοχος του χρυσού μετάλλιου σε πανελλήνιους στρατιωτικούς αγώνες στο σύνθετο και χάλκινου ανοιχτού χώρου, μας προτείνει: «Βγείτε στη φύση και θέστε τους δικούς σας στόχους!»

Περισσοτερα Αρθρα...

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.