Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Η γειτονιά της Top Town και οι top 5 λόγοι για να γίνεις “κάτοικος”

ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Διαμορφωση
  • -2 -1 Μεσαιο +1 +2
  • Αρχικη Helvetica Segoe Georgia Times

Σ’ έναν κόσμο που όλα διαρκώς μεταβάλλονται και με την τεχνολογία να εξελίσσεται ραγδαία, η χρήση του διαδικτύου έχει εκτοξευθεί, αφού αδιαμφισβήτητα προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου!

Το internet έχει μια απάντηση για όλα! Έτσι δεν είναι;

Πόσες φορές έχεις αναζητήσει στο διαδίκτυο ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια, τα καλύτερα bars, τα καλύτερα κομμωτήρια, τα καλύτερα κέντρα αισθητικής και πολλά ακόμη από τα καλύτερα; Γιατί φυσικά όλοι θέλουμε τα καλύτερα!
Δεν το λέμε εμείς… αλλά τα στατιστικά!

”Πού να πάω το Σάββατο για ποιοτικό φαγητό με τη παρέα μου;
Πού θα πιώ τα καλύτερα cocktails στο Κέντρο;
Ποια είναι τα top κομμωτήρια στη Γλυφάδα;
Πού προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες αισθητικής;
Χρειάζομαι επαγγελματικό μασάζ! Πού θα βρω στη περιοχή μου;”
και άλλες άπειρες αναζητήσεις, άλλες πιο περίπλοκες και άλλες πιο απλές!

Και ανάλογα τι τύπος είσαι, είτε θα επιλέξεις ανάμεσα στα τρία πρώτα αποτελέσματα – υποθέτοντας ότι είναι και τα καλύτερα- και ότι βγει, είτε θα περάσεις ώρες διαβάζοντας κριτικές, διασταυρώνοντας στοιχεία και γενικά κάνοντας τον Σερλοκ Χολμς του διαδικτύου για να καταλήξεις πάλι σε κάτι αβέβαιο υπερφορτώνοντας τον εγκέφαλό σου με το αν η Ελένη Κ. από το Μαρούσι είναι υπαρκτό πρόσωπο και όντως έφαγε την καλύτερη σαλάτα της ζωής της ή είναι ο Αναστάσης από την διαφημιστική εταιρεία που θέλει να αυξήσει την πελατεία τής επιχείρησης και γράφει αξιολογήσεις…

Επιπλέον, πόσες φορές έχεις περάσει τυχαία από ένα στενό της γειτονιάς σου και βλέπεις ένα cozy μαγαζί και σκέφτεσαι:

“Ποπο τι τέλειο! Πρέπει να έρθω!”

Αλλά μετά το ξεχνάς τελείως…

Θεωρούμε δεδομένη και αέναη την ύπαρξη των πιο “απλών” δομών της καθημερινότητας, όπως είναι η γειτονιά και των επιχειρήσεων που την διαμορφώνουν. Η γειτονιά που μένουμε, η γειτονιά που εργαζόμαστε, που μας αρέσει να περπατάμε ή απλά βρίσκεται στο δρόμο για τον προορισμό μας…

Επιχειρήσεις νέες ή παλιές σε μικρά στενά ή σε κεντρικούς δρόμους – που μπορεί να να μην σου έκαναν κλικ με την πρώτη ματιά ή να μην ξέρεις καν ότι υπάρχουν – και που δημιουργήθηκαν με μεράκι, αγάπη για να σου προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες.

Αυτές οι επιχειρήσεις επιβιώνουν κάνοντάς σε τακτικό πελάτη κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σου και τον σεβασμό σου και επιβιώνουν με τη συμβολή τη δική σου και των φίλων που θα πας μαζί. Και ναι, θα μου πεις πού να τις βρεις, ότι είναι πολλές και ότι δεν είναι και όλες ποιοτικές ή αξιόλογες… και δίκιο θα έχεις! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Η Top Town κοινότητα συμβάλλει ενεργά στην υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων που αποτελούν την “καρδιά” της πόλης και αξίζουν και μια θέση στη δική σου!

Στην Top Town αναγνωρίζουν τις πολλαπλές ανάγκες της σημερινής ζωής και δίνουν γρήγορες, αλλά ποιοτικές λύσεις σε ΈΝΑ μέρος. Είναι ο δικός σου προσωποποιημένος κορυφαίος οδηγός προτάσεων και ενημέρωσης για ό,τι συμβαίνει δίπλα σου, στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, που σε επιβραβεύει κάθε στιγμή!

Γιατί να την εμπιστευτείς:

  • Σου παρέχει άμεση πρόσβαση στις κορυφαίες επιχειρήσεις, ανά κλάδο και περιοχή δραστηριότητας, για να βρεις εύκολα ότι σου ταιριάζει.
  • Μειώνει το χρόνο και το ρίσκο επιλογής επιχείρησης, αφού συγκεντρώνει πληροφορίες και αξιολογήσεις των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων της αγοράς, ενώ συμβάλλει και με το δικό της σύστημα, δίνοντας τέλος στη χαοτική πληροφόρησή σου.
  • Είναι αξιόπιστη και αξιοκρατική προβάλλοντας επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ως προς την ένταξη και την ταξινόμηση τους στην πλατφόρμα, τα οποία αντλούνται με τεχνολογικά μέσα από δημόσια δεδομένα.
  • Σου δίνει τη δυνατότητα να αξιολογείς κορυφαίες επιχειρήσεις, να συλλέγεις πόντους και να τους εξαργυρώνεις σε φανταστικά δώρα με βάση τις προτιμήσεις σου στο πρωτοποριακό σύστημα επιβράβευσης Top Club, να ενημερώνεσαι με προτάσεις και συμβουλές σε επίκαιρα θέματα στο Top Blog και σύντομα να πραγματοποιείς κρατήσεις.
  • Προσφέρει το χώρο και τα τεχνολογικά μέσα στις τοπικές επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με παλιούς και νέους πελάτες που θα ενισχύσουν την αξία τους.

Συνοψίζοντας, Top Town σημαίνει:

  1. Αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης, καθώς είναι ο μοναδικός οδηγός των κορυφαίων επιχειρήσεων!
  2. Βελτίωση της ποιότητας ζωής σου και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας!
  3. Δώρα με αξία και με την αξία σου, γιατί ο χρόνος και η γνώμη σου μετράει!

Μπες τώρα και κάνε την εγγραφή σου εύκολα και γρήγορα και βρες ό,τι Top χρειάζεσαι στο https://www.toptown.gr ή κατέβασε την εφαρμογή TopTown σε iOS ή Android.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.