Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

3ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού!

Παίζουμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον στις 3 Ιουνίου στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού!

Παίζουμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον στις 3 Ιουνίου στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού!

Το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού, που θα γίνει για τρίτη φορά φέτος  στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στη Χαλάστρα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο παγκοσμίως στις 5 Ιουνίου, το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού θα είναι και φέτος μία χαρούμενη γιορτή για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, με εργαστήρια κηπουρικής, χειροτεχνίας και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν φορείς όπως τα ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και Κορδελιού, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αλλά και μεμονωμένοι εκπαιδευτές, εξειδικευμένοι σε εκπαιδευτικές δράσεις για το περιβάλλον. Η εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου και το Δήμο Δέλτα. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και οδηγίες πρόσβασης στην ιστοσελίδα: www.axiosdelta.gr

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.