Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

17 Ιουνίου 2018 - Kea Run 2018

Ελάτε να τρέξουμε μαζί στο κοντινό Kυκλαδονήσι! Είναι για καλό σκοπό!

Ελάτε να τρέξουμε μαζί στο κοντινό Kυκλαδονήσι! Είναι για καλό σκοπό!

Kea Run 2018! Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνουν τους αγώνες δρόμου KEA RUN την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των προηγούμενων τριών ετών.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του νησιού και η κοινωνική προσφορά καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 600μ. για παιδιά.

Όλοι οι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην Κορησσία, που είναι το λιμάνι της Κέας.

Στις 08.45 το πρωί θα γίνει η εκκίνηση των αγώνων 10 και 5 χλμ. ενώ στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των παιδιών. Ανά 2,5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ενεργειακά ποτά, σφουγγάρια κλπ.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα και τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια στα παιδιά.

 Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη. Η οικογένεια Παούρη θα προσφέρει ως δωρεά όπως κάθε χρόνο τα έπαθλα των νικητών.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ALL ABOUT RUNNING.

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε παρέα στα μοναδικά τοπία της Κέας!
Είστε έτοιμοι;

Περισσότερες πληροφορίες & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Έκπτωση 25% στα ατομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα έχουν οι δρομείς που θα κάνουν την εγγραφή τους στους αγώνες και την εξόφληση του κόστους συμμετοχής τους μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουνίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση της έκπτωσης είναι η έγκαιρη προσέλευση των συμμετεχόντων (τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την αναχώρηση του πλοίου) στα πρακτορεία των εισιτηρίων. Η έκπτωση αφορά τα δρομολόγια:

 Παρασκευή 15 Ιουνίου: Λαύριο – Κέα 17.00 & 20.30
Σάββατο 16 Ιουνίου: Λαύριο – Κέα 08.30, 12.30 & 18.30
Κυριακή 17 Ιουνίου: Λαύριο – Κέα 08.30
Κυριακή 17 Ιουνίου: Κέα – Λαύριο 19.00 & 20.45

 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.