Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Καλοκαιρινή εξόρμηση στην καρδιά της Ελλάδας παρέα με την Ομάδα Δραστηριοτήτων της Acheloos Valley

4 & 5 Αυγούστου! Αθλοτουρισμός, Υγεία και Πολιτισμός στην Κοιλάδα του Αχελώου αυτό το καλοκαίρι! 

4 & 5 Αυγούστου! Αθλοτουρισμός, Υγεία και Πολιτισμός στην Κοιλάδα του Αχελώου αυτό το καλοκαίρι! 

Συνδυάζοντας την αγάπη για τον τόπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό συναντιόμαστε ξανά πάλι εδώ, σε μέρη αγαπημένα -το 2ήμερο του καλοκαιριού 4 & 5 Αυγούστου- μέσα στα καταπράσινα ελατοδάση, στα σπουδαία μνημεία του τόπου, στην άκρη στο ποτάμι- και πλέκουμε τραγούδια & ιστορίες κάτω απ' τα αστέρια και τ' Αυγουστιάτικο φεγγάρι...!

Στην παρέα χωρούν όσοι αγαπούν τον καλό ποιοτικό τουρισμό. Οι εξορμήσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο προσπάθειας της ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς για το ενδιαφέρον εναλλακτικού ποιοτικού τουρισμού που παρουσιάζει η περιοχή της Κοιλάδας του Αχελώου - απ’ τη γέφυρα Κοράκου ως και τη γέφυρα Τατάρνας-  και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες κοντά στην φύση.

Τα πεντακάθαρα τρεχούμενα νερά του Αχελώου, οι καταρράκτες του, τα αλπικά δάση, τα ψηλά βουνά, το ποτάμι και τα λιμνάζοντα νερά του Ασπροποτάμου προκαλούν και προσκαλούν για κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες με θέμα τον εναλλακτικό ποιοτικό τουρισμό όπως κολύμπι στα ορεινά, πεζοπορίες, ορειβασίες, ράφτιγκ, βαρκάδα, ποδήλατο βουνού, αστροπαρατήρηση, κανόε καγιάκ, παρατήρηση της άγριας ζωής, πολιτιστικό τουρισμό σε παραποτάμια θρησκευτικά & αρχαιολογικά μνημεία του μυθικού Αχελώου.

Στόχος της ομάδας Πεζοπορίας - Ορειβασίας της Acheloos Valley είναι, να αναδείξουν την περιοχή και τις ομορφιές της, πάντοτε με οικολογική ευαισθησία και σεβασμό στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Για περισσότερη ενημέρωση ζητήστε πληροφορίες μέσα απ’ τη σελίδα https://www.facebook.com/groups/598019867041958/ 

Η Ομάδα Πεζοπορίας-Ορειβασίας της Acheloos Valley σας περιμένει!

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.