Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Δράσεις με αφορμή τον «12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Από τις 12 έως τις 23 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται η έκθεση εικαστικών έργων "Τέχνης επί άθλων"!

Από τις 12 έως τις 23 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται η έκθεση εικαστικών έργων "Τέχνης επί άθλων"!

Με αφορμή τον «12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιωαννίνων, διοργανώνει εικαστική έκθεση και δημιουργικό εργαστήρι, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 23 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, η έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο «Τέχνης επί άθλων». Δεκαεφτά καλλιτέχνες, μέλη του Σωματείου Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου, φιλοτεχνούν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής, εμπνεόμενα από τα βραβεία, τους άθλους και το περιβάλλον της Λίμνης Ιωαννίνων. Η επίσημη παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Την ίδια ημέρα (19/9) διοργανώνεται στο Μουσείο δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών (ώρα 17:00). Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα στεφάνια για τους νικητές των αγώνων του «12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων». Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για το εργαστήρι. Τα υλικά παρέχονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο: 2651064065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 26510 64065 | www.piop.gr 

Περισσότερα για το Μουσείο: Μουσείο Αργυροτεχνίας στο Κάστρο Ιωαννίνων

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.