Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής στη Νάουσα

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής»

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής»

Η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και βετεράνους αθλητές στίβου του Δήμου Νάουσας, διοργανώνουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Σχολή Αριστοτέλους τον λαϊκό αγώνα «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής», απόστασης 22 χλμ. και 5 χλμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τις δύο αποστάσεις για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και μη.

Ο αγώνας των 22 χλμ. θα διεξαχθεί εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές.
Θα ξεκινήσει από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 5 χλμ. θα διεξαχθεί επίσης σε άσφαλτο και θα ξεκινήσει από την Σχολή Αριστοτέλους, θα διέλθει από την περιοχή Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα») και θα καταλήξει στη Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr (ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο στη δεξιά πλευρά) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.naoussa.gr/application/form

Η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 23:59. 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.