Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Griechenland Alternativ Forum

Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού 17 Φεβρουαρίου!

Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού 17 Φεβρουαρίου!

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού ''Griechenland Alternativ Forum'' είναι ένα δυναμικό δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων, οργανισμών και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των εναλλακτικών τουριστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Ελλάδας στη Γερμανία.

Με εκδηλώσεις, κοινωνικές πλατφόρμες και διαδραστική ιστοσελίδα, το Griechenland Alternativ Forum παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικού τουρισμού που βασίζεται στην παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και την επαφή με τους ντόπιους.

Επιπλέον προωθούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία οι καλές τέχνες, ο πολιτισμός και οι μουσικές εμπειρίες – δίχως να παραμελούνται βέβαια και οι ελληνικές γεύσεις.

Το Φόρουμ πραγματοποιείται στο Μύνστερ στις 17 Φεβρουαρλίου 2019 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Με τα σλόγκαν «Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα» και «Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό», σας περιμένει ένας συνδυασμός διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στον τομέα των εναλλακτικών ταξιδιών στην Ελλάδα. Θα υπάρχουν βέβαια και κάθε είδους λιχουδιές και αγνά προϊόντα από την Ελλάδα.

Τι περιλαμβάνει:

- Ένα πλατύ φάσμα εναλλακτικών τουριστικών προορισμών σε όλη την Ελλάδα
- Πληροφορίες για ελληνικές πολιτιστικές και γαστρονομικές διοργανώσεις στην περιοχή της Κολωνίας
- Παρουσιάσεις συναρπαστικών ταξιδιών
- Μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις
- Επαφές με ελληνικές ενώσεις και οργανισμούς
- Γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων
- Ως επισκέπτης έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ταξιδιωτικούς πράκτορες που έχουν να σας προτείνουν ελκυστικά ταξίδια πέρα από τα πεπατημένα του μαζικού τουρισμού και δραστηριότητες αναψυχής με θεματική εστίαση
- Ως ταξιδιωτικό πράκτορας ή εκθέτης μπορείτε με τις προσφορές σας να προσελκύσετε νέους πελάτες και να κερδίσετε νέους εταίρους.

Griechenland-Alternativ

Το Griechenland-Alternativ είναι προϊόν της εταιρείας Weproductions – ένα πρακτορείο για μάρκετινγκ, εκδηλώσεις, ταξίδια και κρατήσεις που δρα από το 2003 στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Στο τομέα του μάρκετινγκ η Weproductions ειδικεύεται στον εταιρικό σχεδιασμό, στα γραφικά κίνησης, στην παραγωγή βίντεο, στα κοινωνικά μέσα, στην εκτύπωση, στο μάρκετινγκ διαδικτύου και στην ανάπτυξη ιστού.

Στον τομέα του σχεδιασμού εκδηλώσεων η Weproductions έχει 15ετή διεθνή εμπειρία και διοργανώνει πολυάριθμα μεγάλα φεστιβάλ, συνέδρια, εκθέσεις και θεματικές εκδηλώσεις με μουσικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό υπόβαθρο.

Πότε: 17 φεβρουαρίου 2019 (12.00-17.00)
Πού: Mauritzstraße 22, 48143 Münster
Είσοδος: 10 ευρώ

Επικοινωνία: Ηρακλής Καλαμένιος, Τηλ: +49 (0)16099066675
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Web: www.weproductions.net 
Facebook: https://www.facebook.com/griechenlandalternativ/ 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.