Σύνδεση

Εγγραφή


Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Παγγαίου

6 Απριλίου 2019 στο Δασικό χωριό Παγγαίου!

6 Απριλίου 2019 στο Δασικό χωριό Παγγαίου!

Το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού “Griechenland Alternativ Forum” είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία.

Με τα μηνύματα “Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και “Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό” η επιτροπή του φόρουμ διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας που αποσκοπούν στην ενίσχυση συνεργασιών και στην δικτύωση ελληνικών επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικούς παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

  • Η συμμετοχή στο ''Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Παγγαίου'' είναι ελεύθερη και απευθύνεται σε κρατικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων που διατίθενται να συμβάλουν στην συλλογική προσπάθεια τουριστικής ανάπτυξης τις ευρύτερης περιοχή του Παγγαίου.
  • Σύλλογοι, επαγγελματίες και στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες για την ανάδειξη τουριστικών προορισμών παρακαλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής εδώ: https://www.eventbrite.de/e/59164759388#tickets
  • Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν πρόταση συμμετοχής ως ομιλητές παρακαλούνται να στείλουν την πρότασή τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 3 Απριλίου.

Θέματα / Πρόγραμμα:

17:00 μ.μ - 17:15 μ.μ.: Καλωσόρισμα της διοργανώτριας εταιρίας Weproductions και της κοιν.σ.επ Δασικό χωριό Παγγαίου
17:.30 μ.μ - 17:45 μ.μ.: Καλές πρακτικές και σωστή προσέγγιση της γερμανόφωνης αγοράς (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία)
17:45 μ.μ - 18:00 μ.μ.: Τα οφέλη συμμετοχής στο Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού στην Γερμανία για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις
18:00 μ.μ - 18:30 μ.μ.: Με ποιες δραστηριότητες μπορεί να γίνει η προσέλκυση πελατών 365 μέρες τον χρόνο
18:30 μ.μ - 19:00 μ.μ.: Διάλειμμα
19:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.: Ανοιχτή συζήτηση. Προτάσεις για ημερήσιες δραστηριότητες με αφετηρία και επιστροφή στο Δασικό χωριό π.χ. Rafting στο Νέστο Ποταμό και στο Παρανέστι Δράμας, Σπήλαιο Αλιστράτη, Φιλίππους, Παραλίες Εγνατία οδού / Περάμου / Ηρακλείτσας, Κάστρα της Καβάλας κ.λπ. 
20:00 μ.μ- 20:30 μ.μ.: Ανοιχτή συζήτηση. Ιδέες και προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες με σχέδιο δράσης και καταγραφή περαιτέρω κινήσεων.
20:30 μ.μ - 22:00 μ.μ.: Συμπόσιο, Networking

Κύριος Εισηγητής: Ηρακλής Καλαμένιος από την εταιρία Weproductions.

Η εταιρία Weproductions είναι εταιρία παραγωγής θεματικών εκδηλώσεων και παρέχει υπηρεσίες Συμβούλου Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ στον τομέα του τουρισμού και διοργανώνει πολυάριθμα φεστιβάλ, συνέδρια και εκθέσεις στην Ελλάδα, την Γερμανία και στις Η.Π.Α.

Web: www.weproductions.net & www.griechenland-alternativ.com 
Facebook: https://www.facebook.com/weproductions.net  
https://www.facebook.com/griechenlandalternativ/ 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.