Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Athens Equestrian Festival 2019

Από την Πέμπτη, 25 έως και την Κυριακή, 28 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο!

Από την Πέμπτη, 25 έως και την Κυριακή, 28 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο!

Ξεκινάει το Athens Equestrian Festival 2019 & Longines FEI Jumping Nations Cup!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση υπερπήδησης εμποδίων πέντε αστέρων, CSIO5*-W, που έχει αναλάβει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, και περιλαμβάνει τον σπουδαιότερο Τελικό αγώνα Κυπέλλου Εθνών μέσα στο 2019 για την Europe Division 2, το LONGINES FEI Jumping Nations Cup Division 2 Final.

Τα άλογα που ταξίδεψαν από την Κεντρική Ευρώπη με αεροπλάνο έχουν φτάσει στην Ελλάδα!

Στο φετινό Athens Equestrian Festival θα λάβουν μέρος συνολικά 13 χώρες με 90 αθλητές και 150 άλογα, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Longines FEI Jumping Nations Cup την Κυριακή, 28 Ιουλίου θα συμμετέχουν 8 ομάδες. Η Πορτογαλία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Ουγγαρία, η Νορβηγία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία και φυσικά η Ελλάδα.

Το Ολυμπιακό κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο αναμένεται να ζήσει και πάλι, μετά από 15 χρόνια, Ολυμπιακές στιγμές. Στον μεγάλο αγώνα αναμένεται να συμμετέχουν κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ιππασίας και Ολυμπιονίκες όπως οι: Luciana Diniz, Rodrigo Giesteira Almeida και Luis Sabiino Goncalves από την Πορτογαλία, Geir Gulliksen από τη Νορβηγία, Taizo Sugitani από την Ιαπωνία, Roberto Puignero από την Ισπανία, Nadrej Oplatek από την Πολωνία κ.α.

Από Ελληνικής πλευράς στο CSIO5*-W θα πάρουν μέρος οι Αλέξανδρος Φουρλής με τον Grandeur, Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe, Σελήνη Ποππ με την Brandy Sugar, Άγγελος Τουλούπης με την Idealisca και τον Francis, Παναγιώτης Τσακτίρης με τη La Belle και Γρηγόρης Βόγλης με την Quelli Briquedale.

Στο CSI2* θα συμμετέχουν οι: Αντώνης Αντωνίου με την Inca vd Withoeve, Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485, Τόλης Χατζηαργύρης με την Africa, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος με την Carena και την Princess Diana Capitol, Νίκος Δρούγας με τον E. Brightwood Dorado, Σταύρος Γεωργόπουλος με την Marisa, Cola Light και Cohiba, Μαρία Γκουνέλα με τον For Conty, Δήμητρα Ιγγλέση με την Fulanda, Θάνος Καραίνδρος με τον Lukaku και τον Wessels Wybe, Αγγέλικα Καρακασίλη με τον Captain Cunterbunt, Χριστίνα Κωνσταντίνου με τον Leonidas, Πάρις Κουτσογιάννης με την Daouschka, Ευθύμης Κρεμιώτης με τον Charmont και την Dempsy, Μαριάνση Κυριακοπούλου με τον Sacripan GD, Κατερίνα Λασκαρίδη με την Concordia 38, Calandra 21 και Kazoom, Άννα Λεβή με τον Coeur de Lion και Gijs, Μόνικα Μαρτίνη με τον Let’s Hope, Calysta και Electic Elvis, Άννυ Βατίδη με τον C Anton H και Castor Z, Γιώργος Μειμαρίδης με τον Larimar des Baumes, Μαρία Μινδρινού με την Anaconda CC, Μαρία Μπούρλου με τον Enerjy, Χριστίνα Ορφανού με τον Bombay de Mars, Μιλένα Παππά με την Fantasie, Eh Bien Van T &L, Idole de Roulard, Συμέων Παρασχάκης με τον Zovidus, Δημήτρης Πασχαλίδης με το Nick και Malibu vd Withoeve, Άρτεμις Πιτσικού με τον Cosby, Σεμέλη Ποππ με την Arabella, Τάσος Ραίσης με την Fortuna, Helen Schut με τον Chicago W, Γιάννης Σκανδάλης με την Candice, Indy S και Venedig, Ειρήνη Σπανού με τον Copyright, Σοφία Τόκη με την Havanna, Παναγιώτης Τσακτίρης με τον Zadee, Καρολίνα Βογδάνου με τον Antrax, Γρηγόρης Βόγλης με τον Imago II, Βαλέρια Ζαχαρίου με τον D’Artagnan και Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με την Ulysse d’orbec και Koeka.

Όλοι όσοι επισκεφτούν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας αυτό το τετραήμερο, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο και θεαματικό άθλημα της υπερπήδησης εμποδίων, τους ξένους και Έλληνες ιππείς και τα άλογά τους, αλλά και να διασκεδάσουν με τις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο των αγώνων.

Θα λειτουργήσει μια ιδιαίτερη παιδική φάρμα με σπάνια ζωάκια, θα υπάρχουν αλογάκια για να κάνουν βόλτες τα παιδιά, τα θεραπευτικά αλογάκια gentle carousel και «Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης» για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας είναι ελεύθερη, ενώ η νέα ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μεγάλο αγώνα, συμμετοχές, αποτελέσματα είναι η www.athenscsi.gr.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.