Σύνδεση

Εγγραφή


Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Αργείτικο Καρναβάλι 2018

Πρωτοχρονιά στο Άργος Ορεστικού!

Πρωτοχρονιά στο Άργος Ορεστικού!

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30 θα ακολουθήσει η δράση της "Γουρουνοχαράς" στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού. Παραδοσιακή ζωντανή μουσική, τσιγαρίδες στη λαδόκολλα, κρασί, άφθονο κέφι και χαμόγελα. Μπουλούκια καρναβαλιστών στους δρόμους της πόλης. Υποδοχή της νέας χρονιάς γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας με χορό, ευχές για καλή χρονιά και αισιοδοξία. 

Περισσότερες εκδηλώσεις για τις γιορτινές ημέρες από το Δήμο Άργους Ορεστικού:

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018
15.00 - Παρέλαση καρναβαλιστών στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στο Άργος Ορεστικό. Ακολουθεί γλέντι στην κεντρική πλατεία της πόλης με κρασί (προσφορά του Δήμου), κέφι και πολύ χορό.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018
14.30 - Οι μικροί μας φίλοι συγκεντρώνονται στο Δημαρχείο για να συναντήσουν τον Αη Βασίλη και όλοι μαζί, αφού χορέψουν σε κεντρικά σημεία της πόλης, καταλήγουν στο Πνευματικό Κέντρο για να πάρουν τα δώρα τους.
15.00 - Αναβίωση του εθίμου της πατερίτσας. Τσιγαρίδες και κρασί, προσφορά του Δήμου και συγκέντρωση όλων στην κεντρική πλατεία.
 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.