Σύνδεση

Εγγραφή


Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Τον Ιανουάριο στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα δράσεων Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης-Ιανουάριος 2018!

Πρόγραμμα δράσεων Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης-Ιανουάριος 2018!


Ώρες δράσεων: 11.00- 13.00

Κυριακή 14-1-2018

«ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΕ, Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΤΑΣΕ»
Νέο έτος, νέα αρχή, ευκαιρία για μια λαμπρή γιορτή. Συναντιόμαστε για να ανταλλάξουμε ευχές, να ψυχαγωγηθούμε και να αναδείξουμε τον τυχερό του 2018. Μην λείψει κανείς από την κοπή της Βασιλόπιτας του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης!

Κυριακή 21-1-2018

«ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ»
Ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες, κυκλώνες.... Ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να εξηγήσει τις μεταβολές της φύσης έπλασε διάφορες ιστορίες, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο διάφορα φυσικά φαινόμενα. Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τα φυσικά φαινόμενα που μας περιβάλλουν, τις ανθρώπινες ιστορίες που τα πλαισιώνουν καθώς και την πραγματική τους υπόσταση.


Κυριακή 28-1-2018

«ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ… ΕΝ ΠΛΩ» 
Πελώριες θάλασσες και ατελείωτοι ωκεανοί γεμάτοι μυστήριο καλύπτουν την επιφάνεια της Γης. Το μυστήριο αυτό υπήρξε αφορμή για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι πάλεψαν με τα αχαρτογράφητα νερά και εξερεύνησαν νέους κόσμους. Άραγε ποιοι ήταν οι πρώτοι και σπουδαιότεροι θαλασσοπόροι; Ελάτε να το ανακαλύψουμε παρέα...

Διαβάστε περισσότερα για το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης εδώ: Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

http://www.paidikomouseio.gr 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.