Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Naxos Trail Race - 21 & 22 Απριλίου 2018

Δεύτερη χρονιά για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος Naxos Trail Race με εκκίνηση και τερματισμό τη Χώρα της Νάξου!

Δεύτερη χρονιά για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος Naxos Trail Race με εκκίνηση και τερματισμό τη Χώρα της Νάξου!

Το πρόγραμμα ξεκινάει με ξενάγηση στο κάστρο της Χώρα το Σάββατο το πρωί και το απόγευμα ακολουθούν δύο αγώνες, ο παιδικός, Naxaki Race 0,8χλμ στην παραλία της Χώρας για τους μικρούς φίλους του τρεξίματος και το Castle Trail, 3χλμ, που περνάει από τα στενά σοκάκια του Ενετικού Κάστρου και από το πιο επιβλητικό ίσως σημείο της Χώρας, την Πορτάρα, που κατά τη μυθολογία είναι η είσοδος του Ναού Απόλλωνα.

Ακολουθεί Τεχνική Ενημέρωση και Pasta Party στο Ιστορικό Κτίριο Ουρσουλίνων στην κορυφή του κάστρου με ζωντανή παραδοσιακή νησιώτικη μουσική και χορό.

Την Κυριακή ξεκινούν οι δύο μεγάλες διαδρομές της διοργάνωσης, ο αγώνας των 30,5χλμ που περνάει από μονοπάτια με απεριόριστη θέα, παραδοσιακά καλντερίμια, ποτάμια, όμορφα χωριά και αρχαιολογικά μνημεία όπως το άγαλμα του Κούρου, που σημειωτέον είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε στην Ελλάδα και ο αγώνας των 11χλμ που κινείται κυρίως σε μονοπάτια με θέα που αποζημιώνει τον δρομέα.
Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο και θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα που θα κληρωθούν στη διοργάνωση. Θα βραβευτούν οι γενικές κατηγορίες από κάθε αγώνα και κάποιες ανάλογα με την ηλικία στον αγώνα των 30,5χλμ.
Οι εγγραφές είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 13 Απριλίου.

Παρακάτω είναι το video από τη διοργάνωση του 2017:

 

Ραντεβού το Σάββατο 21/4 στις 18.00 στο λιμάνι της Νάξου!

www.naxostrailrace.gr 
FB: Naxos Trail Race

 

 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.