Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Επιμορφωτική ημερίδα μουσειακής αγωγής εκπαιδευτικών στο Μουσείο Μετάξης

Μια ημερίδα που αφορά τη βιωματική διεξαγωγή ενός προγράμματος μουσειακής αγωγής!

Μια ημερίδα που αφορά τη βιωματική διεξαγωγή ενός προγράμματος μουσειακής αγωγής!

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την 3η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Έβρου, οργανώνει την Τετάρτη 2 Μαΐου (ώρα 08:30), επιμορφωτική ημερίδα μουσειακής αγωγής για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σουφλίου, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Η ημερίδα αφορά τη βιωματική διεξαγωγή ενός προγράμματος μουσειακής αγωγής, στον φυσικό χώρο του μουσείου, με όλες τις φάσεις του, δηλαδή δραστηριότητες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίσκεψη στο μουσείο. Επιπρόσθετα, οι εκπαιδευτικοί, με την καθοδήγηση της σχολικής συμβούλου Ιωάννας Μανάφη, θα επιμορφωθούν σε νέες διδακτικές στρατηγικές και τεχνολογίες, αξιοποιώντας, για την επεξεργασία των πληροφοριών και την αξιολόγηση των «μαθητών», φορητές συσκευές (tablets, smartphones).

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ: 25540 23700 | www.piop.gr 

Διαβάστε περισσότερα για το Μουσείο Μετάξης: Το Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.