Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Προγράμματα Τουρισμού στην Ελλαδα

«Τουρισμός εμπειρίας: Χαράσσοντας μία στρατηγική digital branding» στις 13 Απριλίου!

Συνεχίζονται έως την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, οι εγγραφές στα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

«Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις».

Νέα παράταση δόθηκε στην ηλεκτρονική υποβολή επενδυτικών σχεδίων στα προγράμματα «Ψηφιακό Άλμα» και «Ψηφιακό Βήμα» μέχρι 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16.00 μετά από Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής έχει σχεδιάσει και θα υλοποιήσει πρόγραμμα κατάρτισης στον Εναλλακτικό Τουρισμό σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Βόλο.

10 Πρακτικές Συμβουλές Επιβίωσης από τη Στέλλα Ασκέλη! 
Οι άνθρωποι που συνεχίζουν να τα καταφέρνουν στους δύσκολους καιρούς δεν είναι οι πιο τυχεροί, οι ισχυρότεροι ή οι πιο έξυπνοι. Είναι οι πιο ανθεκτικοί, αυτοί που αρνούνται να χάσουν.

Διαχείριση ρευστότητας, χρηματοδότηση, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της τεχνογνωσίας. Ο δυναμικός κλάδος του τουρισμού έχει αυξημένες ανάγκες που ενισχύονται περισσότερο με την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Eνίσχυση της επιχειρηματικότητας  στον τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.