Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Οικογενειακοι προορισμοι στην Ελλαδα

Μαγικά Χριστούγεννα στο Ολυμπιακό Μουσείο! Εκπαιδευτικό & ψυχαγωγικό πρόγραμμα παιδιών 6-12 χρονών!

Ξεκινά τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης!

Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Συναισθημάτων, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Στο Παλάτι του Θυμού» ξεκινάει κάθε φορά στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για να συμμετέχουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μαζί!

Τον Απρίλιο, για τους ελεύθερους επισκέπτες του μουσείου, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Στο Παλάτι του Θυμού», ξεκινάει κάθε φορά στη 1 το μεσημέρι ένα εργαστήρι σχεδιασμένο για να συμμετέχουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μαζί!

Εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 1-3 χρόνων!

Εργαστήρια Φεβρουαρίου για παιδιά για εφήβους και ΕΝΗΛΙΚΕΣ μαζί!

Συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Sleepover στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή! 16/02, 16/03, 20/04 & 18/05

Εργαστήρια στο Μουσείο Συναισθημάτων

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Εργαστήρια Ιανουαρίου για παιδιά για εφήβους και ενήλικες μαζί!

Μουσείο Συναισθημάτων Αθήνα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ένα μοναδικό Μουσείο για παιδιά, εφήβους και όλους όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις... ένα διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στα συναισθήματα!

Ολοήμερο γιορτινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διακοπές για... καλικάντζαρους!» στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας για παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων!

Στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia… Χριστούγεννα σημαίνουν ζεστασιά, παιχνίδι και χαρά! Η απόλυτη διασκέδαση στο πνεύμα των Χριστουγέννων!!!

 Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας τα Σαββατοκύριακα και τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου!

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.