Σύνδεση

Εγγραφή


Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Οικογενειακοι προορισμοι στην Ελλαδα

 Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας τα Σαββατοκύριακα και τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου!

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, οργανώνει δημιουργικό εργαστήρι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. 

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο! Για παιδιά (5 - 7 ετών) και γονείς. 

Εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες με παιδιά 1-12 ετών στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2018!

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών -  Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας & στο Ωδείο Αθηνών!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Σεπτεμβρίου από το Παιδικό Μουσείο! Δράσεις για παιδιά από 1-12 ετών!

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia μας καλεί να βάλουμε όλη μας την ενέργεια και να ζήσουμε μαζί... μια μαγική «Ολυμπιακή Εμπειρία»!

Η τέχνη κοντά στα σχολεία τώρα και στον Δήμο σας!

3-7 Σεπτεμβρίου 2018: Το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia ανοίγει τις πύλες του ξανά για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές παρέα με τους μικρούς του φίλους!

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνει τον Ιούλιο, έξι αυτοτελή εργαστήρια, για μικρούς και μεγάλους, με την εικαστικό Δέσποινα Ανδρέου, στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ.

«Oι καλοκαιρινές μας περιπέτειες στο Μουσείο» για παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων

Tο Εθνικό Αρχαιολογικό Mουσείο προσκαλεί τους μικρούς επισκέπτες να πάρουν μέρος στις ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές του δράσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές.

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.