Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Family Run+Fun & Family Olympics

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Διαμορφωση
  • -2 -1 Μεσαιο +1 +2
  • Αρχικη Helvetica Segoe Georgia Times

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia μας καλεί να βάλουμε όλη μας την ενέργεια και να ζήσουμε μαζί... μια μαγική «Ολυμπιακή Εμπειρία»!

Η διοργάνωση που συμπορεύεται με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού "Be Active" και του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης 2018, θα μεταμορφώσει τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης σε ένα δυναμικό πεδίο εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για όλη την οικογένεια!

Aπό τις 17.00 στο ''Family Olympics'' που θα υλοποιηθεί στον Κήπο της Μεσογείου'' και στον ''Κήπο των Γλυπτών'' της νέας παραλίας, ακριβώς απέναντι από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους (ΙΟΘ,ΟΦΘ) όπου παρέα με τους αθλητικούς συλλόγους, αθλητές και προπονητές της πόλης μας, θα γνωρίσουμε παλιά και νέα Ολυμπιακά αθλήματα.

Στη συνέχεια, στις 20.00 ακολουθεί το "Family Run", μια διαδρομή για οικογένειες μήκους 1,5χλμ., με αφετηρία τον ίδιο χώρο (ΙΟΘ,ΟΦΘ) και με τερματισμό στο γλυπτό “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου. Ένας ευχάριστος παραλιακός περίπατος όπου επιβραβεύουμε τη συμμετοχή και στέλνουμε το μήνυμα της ημέρας που είναι αφιερωμένη στη χαρά της κίνησης και στην αξία της άθλησης ως τρόπου ζωής και αρμονικής συνύπαρξης.

Και επειδή οι εκπλήξεις της ημέρας συνεχίζονται... η διοργάνωση ολοκληρώνεται με το "Family Fun" μια ανοικτή για όλους μουσική εκδήλωση, μπροστά στο άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου που υπόσχεται να χαρίσει άφθονο κέφι και χορό!

Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο εορτασμός της ημέρας πραγματοποιείται με την ενέργεια που χαρίζει ο Ονομαστικός Χορηγός του Ολυμπιακού μας Μουσείου και Χρυσός Χορηγός της Δράσης "Sports+Peace", η εταιρία PROTERGIA.

Τρέχουμε μαζί! Τρέχουμε με ενέργεια!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην πρώτη Ολυμπιακή γιορτή για την οικογένεια!

Περισσότερες πληροφορίες: 

http://www.olympicmuseum-thessaloniki.org

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.