Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Καλοκαιρινό πρόγραμμα ιστιοπλοΐας στο Salty Wave στο Σχινιά - Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Νομός Αττικής

Το "Salty Wave" είναι ο ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια! 

Ο Σχινιάς είναι παραθαλάσσια περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής και βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του κάμπου του Μαραθώνα. Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής με άμμο μέσα και έξω από τη θάλασσα! Είναι ιδανικός προορισμός για Σαββατοκύριακο, αλλά και καθημερινές για όσους έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν!

Σε αυτή τη μεγάλη παραλία της Αττικής βρίσκεται το beach bar "Salty Wave" έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές!

 

Στο "Salty Wave" δεν μένει κανένας παραπονεμένος και ειδικά τα παιδιά! Με το καλοκαιρινό πρόγραμμα ιστιοπλοΐας του "Salty Wave" δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να συνδυάσουν ψυχαγωγία και μάθηση περνώντας δημιουργικά και με ασφάλεια τις διακοπές τους στη θάλασσα. Θα γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας, ένα άθλημα που μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και τη σωματική διάπλαση. Θα γυμναστούν και θα διδαχτούν σημαντικά μαθήματα ζωής όπως το σεβασμό και τη συνεργασία, την καλλιέργεια της θέλησης, της αυτοπεποίθησης και της αποφασιστικότητας.  Η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή διάθεση! 

Όσο για τους γονείς που είναι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, και όχι μόνο, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα yoga και pilates πάνω σε ειδικές σανίδες μέσα στη θάλασσα και να απολαύσουν κάτω από τις ξύλινες πέργκολες προσεγμένα δροσερά ποτά, cocktails και χορταστικά σνακς, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά.

http://saltywave.gr 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 204, Σχινιάς Μαραθωνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2294 056187

Περισσότερα για το "Salty Wave": Salty Wave, ένα beach bar στην Αττική γεμάτο εκπλήξεις!

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.