Αρθρογραφία
Νέα | Εκδηλώσεις

Peek at Greek - Μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα ενώ ταξιδεύουμε!

Νομός Λέσβου

Σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση στη γλώσσα και τον πολιτισμό της Ελλάδας!

Το "σχολείο" Peek at Greek αποτελείται από μια ομάδα εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στη μάθηση και τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας. Διαθέτοντας πλούσια εμπειρία και πολύ μεράκι, συνδυάζουν την αγάπη τους για τη γλώσσα με την αγάπη τους για κάθε στοιχείο της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού.

Απολαμβάνουν να μας διδάσκουν ελληνικά περπατώντας στα πανέμορφα σοκάκια του τόπου μας, γνωρίζοντας την ιστορία του και συνομιλώντας με ντόπιους, καθώς ερχόμαστε σε επαφή με την ελληνική φύση, την τέχνη και τη διασκέδαση. Θα ανακαλύψουμε τη γλώσσα που βρίσκεται κρυμμένη στα τραγούδια, τις ταινίες, τα παραμύθια και τις ελληνικές συνταγές.

Βγαίνουν από τα όρια της τυπικής τάξης και μας μαθαίνουν ελληνικά ενώ ταξιδεύουμε, ενώ περιηγούμαστε στην πόλη κάνοντας έναν ιστορικό περίπατο.

Απευθύνονται σε σπουδαστές και ομογενείς που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την ελληνική γλώσσα και την επαφή τους με τον ελληνικό πολιτισμό και σε οικογένειες ή παρέες που επιθυμούν να περάσουν δημιουργικές διακοπές μαθαίνοντας ελληνικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Σε περίπτωση που θέλετε να έρθετε σε επαφή με καθημερινές λέξεις και εκφράσεις της ελληνικής γλώσσας που θα σας φανούν χρήσιμες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Ελλάδα, προσφέρουν διαδικτυακά μαθήματα που θα σας προετοιμάσουν για τη βασική επικοινωνία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας!
Για τους πιο τολμηρούς, πραγματοποιούν εντατικά μαθήματα της ελληνικής γλώσσας και αναλαμβάνουν την προετοιμασία για τις κρατικές εξετάσεις ελληνομάθειας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 17 - Πλατεία Ελευθερίας, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 6976434089, + 30 6945247282
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype: peekatgreek
Facebook: https://www.facebook.com/peekatgreek/ 
Peek at Greek Iστοσελίδα: www.peekatgreek.com 

H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Πολιτική Cookies» για να δείτε λεπτομέρειες.